چراغ پارکی چیست؟
چراغ پارکی به نوعی از چراغ گفته میشود، که دارای ظاهری ویژه هستند و علاوه بر استفاده آنها در پارکها در فضاهایی مانند ویلاها، تالار ها، باغ، رستورانهای سنتی در فضای باز، کلیه فضای سبز، خیابانها و . . . مورد استفاده قرار میگیرند. چراغهای پارکی بر روی پایهایی نصب میشوند و به همین منظور زیبایی خاصی را داشته و فضا را شکیل میکنند.
این چراغهای پارکی دارای انواع پایههای بلند، متوسط و کوتاه میباشند. که متناسب با مکان نصب میتوانید آنها را انتخاب نمایید برای مثال برای فضاهایی مانند تالارها، پارک و یا خیابان چراغ با پایه بلند مناسبتر خواهد بود.
چراغهای پارکی ظاهری سلطنتی و سنتی خواهند داشت و میتوان از لامپهای ساده و رنگی برای آنها استفاده کرد که متناسب با فضای به کاربرده میتوان بهترین حالت نور و لامپ را برای آنها انتخاب نمود.
از مهمترین ویژگی این نوع از چراغها نداشتن محدودیت در استفاده میباشد بدین صورت که در کلیه مناطق آب و هوایی و در انواع ارتفاعات میتوان از آنها استفاده کرد.
چراغ پارکی ساخته شده از:
ورق آلومینیوم و آهن
استفاده از پلی کربنات، پلی اکرولین و پلی آمید به عنوان مواد پلاستیکی مرغوب
دارای پایههای روشن و ظریف با کمک تجهیزات مدرن و قالب مدرن
استفاده از co2 به عنوان جوشکاری درساخت پایه چراغ پارکی
بهرهگیری از رنگهای الکترواستاتیک در ساخت پایه چراغ پارکی
در ساخت چراغهای مدرن از لامپهای جدید ال ای دی استفاده میشود که دارای مصرف برق کمتر در مقابل قدرت نورپردازی بیشتر هستند، که استفاده از آنها به صرفهجویی در مصرف برق کمک فراوانی میکند.
انواع چراغ پارکی مدرن
چراغهای پارکی مدرن عبارتند از:
چراغ پایهدار
چراغ دیواری
مزایای چراغ پارکی
با استفاده از این نوع چراغها میزان مصرف برق کاهش پیدا میکند و در انرژی صرفه جویی میشود.
قدرت نورپردازی در این چراغها بیشتر از چراغهای دیگر است و با استفاده از آنها میتوان شعاع بیشتری از محیط را با استفاده از چراغهای کمتری روشن کرد.
با توجه به تاثیر چراغهای مدرن در مصرف انرژی، هزینه مورد نیاز برای روشنایی شهرها و فضاهای سبز کم میشود.
زیباسازی به شکل بهتری درمحیط صورت میگیرد وبه زیباسازی محیط کمک بیشتری میشود.
فروش این چراغها به صورت بستهای میباشند ولی در صورت تمایل امکان خرید به صورت عددی هم وجود دارد ولی اختلاف هزینه را شامل میشود که میتوانید در صورت الزام با تیم فروش ما ارتباط بگیرید.
زمان ساخت این محصول 4 روز کاری میباشد.
نصب چراغ پارکی به چه صورت هست؟
در هنگام نصب چراغهای پارکی، باید ارتفاع مناسبی از سطح زمین برای نصب آنها در نظر گرفت. همچنین فاصله آنها از چراغ قبلی و بعدی نیز در نصب صحیح یک چراغ پارکی، از اهمیت زیادی برخوردار است. عامل مهم دیگر در نصب این نوع چراغها انتخاب لامپ مناسب برای آنها است. برای این منظور ارتفاع کله چراغها در هنگام نصب باید حدود ۲ متر بالاتر از سطح زمین باشد. معمولا جای نصب این نوع چراغها از قبل بر روی دیوار یا مکان مورد نظر مشخص میشود. همین امر نشان میدهد که سیمکشی این نوع چراغها نیز باید هماهنگ شده انجام بشود. از طرف دیگر بهتر است سایزهای کوچک این نوع چراغها در فاصلههای ۲ تا ۲.۵ متری از یکدیگر نصب شوند. البته در هنگام نصب، تعیین فاصله چراغها از هم بستگی به سایز آنها نیز خواهد داشت. در واقع هر چه سایز چراغ دیواری حیاط بزرگتر باشد، فاصله آنها نیز به همان نسبت بیشتر خواهد شد.
نحوه نصب پایه چراغ پارکی
به طور کلی چراغهای پارکی، به دلیل میزان نوری که تولید میکنند و نوع لامپی که در آنها به کار میرود، مناسب فضاهای بیرونی هستند. بنابراین در فرآیند نصب یک چراغ پارکی، نصب پایهها از اهمیت بالایی برخوردار است. نکات مختلفی وجود دارد که باید در هنگام نصب پایه چراغ پارکی مورد توجه قرار بگیرد. این موارد در محوطههای کوچک و بزرگ متفاوت خواهد بود. مثلا در محوطههایی با متراژ بالا از پایههای بلند برای چراغهای پارکی استفاده میشود. در مقابل اگر حیاط کوچک خانه را به کمک چراغهای پارکی تزئین میکنید باید از چراغهایی با پایههای کوتاه بهره ببرید. حد استاندارد برای اندازه پایه این نوع چراغها بین ۸۰ تا ۱۲۰ سانتیمتر خواهد بود. در حالی که در چراغ چمنی پایه بلند، این عدد بین ۱ تا ۳ متر تعیین میگردد.
نورپردازی در محیطهای گوناگون این روزها از اهمیت بالایی برخوردار است. به ویژه در فضاهای باز اهمیت نورپردازی از لحاظ گوناگون بیشتر نیز خواهد بود. انتخاب منبع نور مناسب برای نورپردازی فضاهای مختلف، می تواند در کیفیت نورپردازی هر محیطی اثرگذار باشد. چراغهای پارکی که برای نورپرداری فضاهای بیرونی ساختمانها مورد استفاده قرار میگیرند، امروزه از اهمیت زیادی برخوردارند. از نظر زیبایی شناسی، وجود این نوع چراغها در فضاهای بیرونی میتواند برای ساکنین ساختمانها و عابران یک امکان عالی به حساب بیاید. با این وصف باید اشاره کنیم که در عین حال در انتخاب و نصب این نوع چراغها نکات مهمی وجود دارد که بهتر است به آنها توجه شود. برای نمونه متریال استفاده شده در این چراغها می تواند در کیفیت نور تولیدی و رنگ آن اثرگذار باشد و همچنین جنس حباب سر این چراغها نیز در این زمینه با اهمیت خواهد بود.
نحوه نصب سر چراغ دیواری
در هنگام نصب چراغهای پارکی، باید ارتفاع مناسبی از سطح زمین برای نصب آنها در نظر گرفت. همچنین فاصله آنها از چراغ قبلی و بعدی نیز در نصب صحیح یک چراغ پارکی، از اهمیت زیادی برخوردار است. عامل مهم دیگر در نصب این نوع چراغها انتخاب لامپ مناسب برای آنها است. برای این منظور ارتفاع کله چراغها در هنگام نصب باید حدود ۲ متر بالاتر از سطح زمین باشد. معمولا جای نصب این نوع چراغها از قبل بر روی دیوار یا مکان مورد نظر مشخص میشود. همین امر نشان میدهد که سیمکشی این نوع چراغها نیز باید هماهنگ شده انجام بشود. از طرف دیگر بهتر است سایزهای کوچک این نوع چراغ ها در فاصلههای ۲ تا ۲.۵ متری از یکدیگر نصب شوند. البته در هنگام نصب، تعیین فاصله چراغها از هم بستگی به سایز آنها نیز خواهد داشت. در واقع هر چه سایز چراغ دیواری حیاط بزرگتر باشد، فاصله آنها نیز به همان نسبت بیشتر خواهد شد.
نکات کلی در فرآیند نصب چراغ پارکی
توجه به مشخصات فنی چراغ پیش از آغاز فرآیند نصب از اهمیت بالایی برخوردار است. مشخصاتی مانند ضخامت ورق، نوع چراغ، نوع فوندانسیون و حجم آن، نو پوشش و دهانه پایین و بالا. توجه به این نکات میتواند فرآیند نصب را برای نصابها سادهتر کند.
تعیین فاصله مناسب که بستگی به متراژ فضا دارد، سبب انتخاب درست تعداد چراغهایی مورد نیاز خواهد شد. همچنین انتخاب میزان فاصله مناسب شکل یکنواختی به انتشار نور خواهد بخشید.
اصولا نباید منبع نوری در مقابل دید رهگذران و راکبین قرار بگیرد. بنابراین نصاب باید در هنگام نصب تلاش کند در حد امکان چراغها در زاویهای نسبت به پیاده روها یا جادهها قرار بگیرد که این مشکل وجود نداشته باشد.
در هنگام نصب چراغهای پارکی باید توجه داشت که موانع طبیعی مثل درختان و تپه ماهورها سبب متخل شدن انتشار نور چراغها نشود.
- توجه به جنبه های فیزیلوژیکی
این نکته را نیز باید در نظر بگیرید که شرایط آب و هوایی مانند میزان رطوبت، گرما و سرما، همچنین صدا و روشنایی محیط میتواند بر روی عملکرد چراغهای پارکی اثرگذار باشد، بنابراین انتخاب این نوع چراغها باید با توجه به نکات یاد شده انجام شود.
تصور کنید چراغ پارکی مورد نظر در محلی نصب خواهد شد که بادهای موسمی تندی در آن مکان جعرافیایی همواره برقرار است. بنابراین آگاهی از این نوع شرایط میتواند در انتخاب نوع پایه و متریال چراغ راهگشا باشد. به طور کلی توجه به ویژگیهای جغرافیای مکان مورد نظر در نصب چراغهای پارکی از اهمیت بالایی برخوردار خواهد بود.