تایل سقفی مولتی استایل چیست؟
تایل سقفی مولتی استایل یکی از انواع تایل سقفی است که با لایهای طرحدار روکش شده است و با نام ABS دولایه نیز شناخته میشود. عمدتاً تایل سقفی مولتی استایل برای کارهای تبلیغاتی، تزئینی و هنری کاربرد دارند. در ایران نوع محبوب ورق مولتی استایل دارای روکش ظریفی از آلومینیوم به رنگ طلایی، نقرهای مسی است ولی نقرهای و طلایی پرطرفدارتر است.
کاربرد تایل سقفی مولتی استایل چیست؟
تایل سقفی مولتی استایل علاوه بر زیبایی که دارد ویژگیهای منحصر به فرد دیگری هم دارد که باعث شده است در بین طراحان دکوراسیون داخلی محبوبیت زیادی را پیدا کند. و باید بدانید که، استفاده از تایل سقفی مولتی استایل در فضاهای داخلی مانند طراحی سقف آشپرخانه یا طراحی سرویس بهداشتی و حمام باعث میشود فضایی شیک و کلاسیک را به وجود آورید. این تایل سقفی به خاطر خاصیت آینهای بودن باعث میشود نور بیشتری در محیط انعکاس پیدا کند.
در یک نگاه کلی باید بدانید که تایل سقفی مولتی استایل تنوع زیادی دارند و شما میتوانید با کارشناسان فروش و طراحی در ارتباط باشید و در طرح و ابعاد دلخواه طلاقی لذت و خرید را تجربه کنید.
ویژگیهای ساختاری تایل سقفی مولتی استایل
این ورقهای تایل سقفی مولتی استایل باوجود ضخامت بسیار اندک 1/5 میلیمتر، از مقاومت بالا و انعطافپذیری بسیار خوبی برخوردارند، به همین دلیل باعث سهولت در حمل و نقل است.
از دیگر مزایای تایل سقفی مولتی استایل میتوان بهسرعت بالای تولید، سهولت در برش و نصب آسان و همچنین مقاومت در برابر رطوبت را نام برد.
امروزه وجود دستگاههای برش و حکاکی لیزری باعث سهولت استفاده و کاهش ضایعات این ورقها شدهاند که این محصول را در طراحی دکوراسیون داخلی بسیار پرکاربرد کرده است.
تفاوت بین تایل مولتی استایل و تایل پی وی سی در چیست؟
هر دو این تایلها در سقف کاربرد دارند و معایب بسیار کمی دارند. تنوع تایل پی وی سی بیشتر از تایل مولتی استایل است. هر دو نصب آسانی دارند و وزن آنها نسبتا کم است. ضخامت این تایلها خیلی کمتر از تایلهای پی وی سی است و هر دو تایل زیرسازی یکسانی را برای نصب لازم دارند.
تایلهای پی وی سی در هر ابعادی قابلیت تولید دارند. این تایلها در ایعاد 60*60 و 60*120 سانتیمتری، قابلیت تولید را دارند، همچنین قابلیت رنگپذیری ندارند. اما خود به تنهایی با انعکاس نوری که دارند جذابیت محیط را دوچندان میکنند.
نصب تایل سقفی مولتی استایل به چه صورت هست؟
نقشه پیاده سازی:
در صورتیکه که شکل سقف مورد نظر از اشکال خاص باشد، قبل از نصب تایل باید در مورد نحوهی چیدمان تایلها درکنار یکدیگر تصمیم گیری کرد.
همچنین ارتفاع مورد نظر از سقف اصلی ۱۰ الی ۱۵ سانتی میباشد.
شبکه بندی:
در ابتدا به منظور ایجاد فضایی برای نصب پنل مشبک، سپریها نصب میگردند و سپس نبشیها در مکانهای از پیش تعیین شده نصب و اجرا میشود.
نصب اویز:
هدف از نصب اویز، کنترل وزن سقف کاذب و انتقال ان به سقف اصلی میباشد.
پس از مرحله شبکهبندی باید محل دقیق لامپهای روشنایی مشخص گردد.
آویزها با توجه به محل استقرار سپریها نصب میگردد. همچنین فاصله آویزها متناسب با جنس تایل معرق و تعداد لامپها محاسبه میگردد.
نصب تایل:
بعد از مرحله شبکهبندی و نصب آویز، نوبت به مرحله نهایی نصب تایل میرسد.